2014-11-17


Pentru a asigura o disponibilitate optimă a aplicației BOCP ERP/CRM de gestiune stoc, vânzări și client management, au fost efectuate lucrări majore de optimizare a aplicației. Aceste lucrări vor continua și aplicația va fi imbunătățită în continuare pe măsură ce detectăm pagini care se încarcă mai greu sau identificăm posibilități de optimizare.

În data de 17/11/2014 am lansat BOCP cloud, adaugând mai multe servere, fizic diferite, care rulează aplicația online în același timp. Acesta reprezintă un pas major spre a garanta un uptime mărit și timp de incărcare imbunătățit și stabilizat: chiar dacă una dintre servere devine nefuncțională, celelalte pot continua servirea solicitărilor cu întrerupere minimă.

Astfel în momentul de față mai multe servere rulează același aplicație în paralel iar clienții care utilizează BOCP-ul sunt conectați aleator la una dintre mașini pentru a încărca paginile programului.

O parte importantă a lucărilor a fost trecerea la cloud storage pentru fișierele încarcate și conținutul mailurilor trimise cât și alte fișiere încărcate în aplicație.

BOCP- o aplicatie ERP in cloud

76 thoughts on “Vă prezentăm BOCP Cloud”

  1. Pingback: zoloft for pms
  2. Pingback: cozaar reviews
  3. Pingback: flexeril dosage
  4. Pingback: celexa 40 mg
  5. Pingback: actos directions
  6. Pingback: acarbose digoxin
  7. Pingback: robaxin 500 mg
  8. Pingback: tadalafil goodrx
  9. Pingback: ivermectin 10 ml

Comments are closed.