Atenție: acest produs este pentru tine daca ai deja un site sau intenționezi să creezi un site pe o platforma gratuită cum ar fi Magento, Opencart, WordPress WooCommerce sau prestashop! Noi vom instala un conector pe site-ul tău și putem prelua toate comenzile în ERP vom prelua lista de produse și vom ține stocurile sincronizate cu gestiunea și vânzările în magazin sau din depozit!

Subiectul e prea tehnic pentru tine?

Echipa noastră se ocupă de interconectări și putem interconecta orice site! Te putem sfătui pe subiect și îți oferim consultanță pentru a găsi soluții pentru procesul tău de vânzări online și offline.

Ce înseamnă interconectarea cu un site?

Business Online Control Panel, pune la dispoziția clienților un serviciu API prin care se pot sincroniza datele din aplicație cu alte sisteme ERP sau magazine virtuale.

Platforme OpenSource pentru care avem deja conector implementat

Serviciul de interconectare oferit de REAL LIFE SRL

În anumite cazuri oferim un serviciu de interconectare a softului nostru de gestiune și vânzări cu o soluție ecommerce de exemplu opencart, woocommerce, etc, contra cost.

În cadrul serviciului, sincronizarea se face în felul următor:

  • produsele existente de pe site vor fi importate automat și în gestiune
  • noile produse trebuie prima dată adaugate pe site, și automat se adaugă și în BOCP
  • adaugarea unui produs în BOCP nu se va sincroniza și către site, astfel în BOCP pot exista produse care sunt prelucrate doar în BOCP și nu apar pe site
  • la o comandă finalizată se va adăuga clientul și în BOCP iar vânzarea se va procesa automat în modulul Vânzări, produsele vor fi scăzute automat, fiind necesar doar emiterea facturii fiscale finale din BOCP.
  • dacă este nevoie se poate emite și factura proformă pentru comandă.

Pentru mai multe detalii accesează pagina de Importare și sincronizare produse