Fiecare meștesug are uneltele lui: trusa de scule a tâmplarului, instrumentele medicale ale doctorului pentru a salva vieți, programatorul are calculatorul… Tu ca administrator, lucrezi cu mâna goală sau ești echipat cu ultimele tehnologii și soluții software pentru management?

Firma ta depinde doar de tine și de agenda din telefonul tău sau este o echipă bine organizată construită pe o infrastructură stabilă IT, care îți aduce un randament superior?

Ce câștigi cu Business Online Control Panel?

Timp. Economisești la interograrea soldurilor, vezi datoriile tale, cât mai trebuie sa incasezi, de la cine, ce produse se vând mai mult fără a mai fi nevoie să suni la contabilitate sau să îi întrebi pe angajații tăi.

Energie. Programul vine cu niveluri de utilizatori și drepturi personalizate. Poți organiza afacerea în așa fel încât să îți fie ușor să urmărești și să controlezi activitatea și performanța angajaților și nu trebuie să îți pierzi energia cu lucrurile zilnice. Concentrează-te pe dezvoltarea afacerii și nu pe procesele zilnice care pot fi automatizate.

Control. Știi exact cât mai ai pe stoc, din fiecare produs, de unde l-ai luat și la ce preț.

Acces. Ai la îndemână într-un singur loc, datele de contact ale clienților, istoricul cumpărăturilor, ai istoricul vânzărilor, poți verifica garanțiile produselor vândute, chiar dacă a trecut deja un an. Ai o bază de date, cu tot ce a făcut firma ta.

Libertate. Nu mai ești legat de birou și de un calculator, să poți accesa facturile emise sau alte informații. Poți factura de pe drum, poți rezerva stocurile de oriunde, poți prelua comenzile oricând, mai mult, toată echipa ta, poate lucra acum într-o singură platformă simplă și eficientă.

Competivitate. Concurența ta, deja utilizează sisteme software, care îi ușurează munca. Ca să te menții pe piață, ai nevoie de suportul informatic necesar, pentru a urmări activitatea afacerii.

Sistem. Soluția noastră, îți oferă un sistem simplu,  pentru a defini procesul de intrări-ieșiri, achiziții, vânzări, calcul profitabilitate, statistici. Te ajutăm să clarifici fluxul intern de producție, service, reparații, achiziții, consumuri, vânzări, facturare.

Ce poți pierde dacă nu ai un ERP modern?

Clienți. Clienții apreciază suportul rapid, vânzătorii informați, oferte concrete, să fie sunați și apreciați. Dacă nu ai o bază de date cu clienții tăi, și nu apreciezi și acorzi atenție specială  clienților importanți ești expus să îi pierzi în fața concurenței.

Bani. Știi exact cât cheltui lunar și pe ce? Cât ai încasat și de la cine? Cat mai ai de incasat? Soluția noastră de cash management, te poate ajuta cu acest aspect. Facturierul trimite automat mailuri si alerte SMS, pentru facturi trecute de scadență.

Organizare. Poți avea un sistem extraordinar, dar angajații tăi pur și simplu nu îl țin și sunt total dezorganizați. Un vânzător, nu știe ce a vorbit colegul cu clientul și îl sună pe același client cu aceeași problemă? Un ERP, te ajută să organizezi activitatea agenților și a angajaților.

Timp liber. Stai până târziu să faci rapoarte și încerci să estimezi unde-ți sunt banii? Completezi formulare și rapoarte cu mâna? Poți economisi timp util și îl poți utiliza în scopuri constructive, daca utilizezi uneltele potrivite.